Zoran Zaev i mbështet maksimalisht mundësit
April 27, 2018
0 comments
Share

Zoran Zaev i mbështet maksimalisht mundësit

Pas punës të palodhshme me ekipin e Federates te mundjes në 18 muajt e kaluar, dhe shperblimet qe erdhen me organizimin e nje Kampionati Europian dhe Boteror ne Shkup, brenda vetem kater muajve, sot patem nderin qe te jemi mysafir te kryeministrit te Republikës të Maqedonisë, Zoran Zaev.
Bashkë me nënkryetarin Dejan Bogdanov, sekretarin Aleksandar Lazarov dhe dy legjendat e mundjes të Maqedonisë, Shaban Sejdiu dhe Zoran Shorov, me kryeministrin, në kabinetin e tij, biseduam gjërë e gjatë për ate se si ta kthejmë mundjen aty ku ishte gjatë viteve të 80-ta dhe 90-ta të shekullit të kaluar.
Nga ai, morrëm fjalën për përkrahje të parezerv për federatën dhe mundësat tanë, me të vetmin qëllim, arritjen e rezultateve të majme gjatë viteve të ardhshme”, tha kryetari i Federates se mundjes se Maqedonise, Betim Vrenezi

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *