WBC Muay Thai zyrtarisht në Kosovë!
August 22, 2023
0 comments
Share

WBC Muay Thai zyrtarisht në Kosovë!

Luan Rudaj është i pari dhe i vetmi që ka fituar licencën zyrtare të WBC Muay Thai dhe ka marrë përfaqësimin e Kosovës në organizatën më të madhe dhe të njohur në botë.

Kështu, Kosova është tani zyrtarisht e njohur si përfaqësuese nga Luan Rudaj, duke mundësuar shumë projekte dhe duke i dhënë mundësinë rinisë kosovare të arritur suksese ndërkombëtare.

Ky është pa dyshim një hap i rëndësishëm në drejtimin e duhur për Kosovën. Me përvojën dhe angazhimin e tij të madh, Luan Rudaj do të ndërtojë organizatën zyrtare në mënyrë profesionale në Kosovë dhe do të vendosë standarde ndërkombëtare.

I urojmë Kosovës për këtë pikë referimi dhe gjithashtu dëshirojmë të falenderojm Luanin për këtë arritje të shkëlqyeshme.

 

“Me kënaqësi ndajmë lajmin e shpalljes zyrtare: WBC Muay Thai, organizata botërore e njohur për arte marciale, tani është zyrtarisht prezente në Kosovë! Kemi gëzimin të njoftojmë se kam marrë përsipër detyrën zyrtare të përfaqësuesit të WBC Muay Thai në Kosovë. Ky është një moment i madh për sportin dhe për të rinjtë e Kosovës, si dhe një hap i rëndësishëm drejt njohjes ndërkombëtare. Ne do të sjellim informacione të hollësishme rreth mundësive të bashkëpunimit dhe projekteve të ardhshme në Kosovë. Qëndroni i lidhur për detaje të mëtejshme”, – njofton Rudaj.

 

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *