Vëllezërit Abdulli të zotit edhe në sportet ekstreme
November 27, 2018
0 comments
Share

Vëllezërit Abdulli të zotit edhe në sportet ekstreme

Vëllezërit Frizur dhe Besart Abdulli jo vetëm se njihen si trajnerë mjaftë të shkathët për sporte luftarake ku edhe kanë shkollën e tyre në Olten të Zvicrës, ata pasion kanë edhe sportet ekstreme ku gjithnjë kohën e lirë e kalojnë në vendlindjen e tyre në Kërçovë ku qetësinë shpirtërore e gjejnë nëpër malet e këtij vendi duke bërë vozitje me motorët e tyre dhe veturat që janë dedikuara për kësi lloj terrenesh.

Ata tregohen madje shumë të aftë në ngasjen e tyre, ku madje kane edhe disa mirënjohje dhe të arritura. Kështu, ata janë para edhe këtë vikend të jenë pjesë e një garë në Maqedoni ku edhe kanë treguar potencialin e tyre.

Sigurisht se sportet luftarake dhe ato ekstreme kanë ndoshta një gjë të përbashkët sepse për tu marr me ato duhet guxim dhe këtë po e tregojnë më së miri vëllezërit Abdulli që njihen edhe si ish sportist shumë të mirë por edhe që bëjnë evente të bukura në Zvicër, transmeton portali për sporte luftarake “ArenaRing”.

 

 

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *