Përfundoi me sukses seminari i Akademisë së Karatesë së Maqedonisë
August 15, 2017
0 comments
Share

Përfundoi me sukses seminari i Akademisë së Karatesë së Maqedonisë

Ka përfunduar seminari i Akademisë së Karatesë që u zhvillua në Strugë ku grumbulloi nga karateistët më të vegjël deri tek më të moshuarit që kanë filluar karatenë para 20,30,40 dhe 50 vitesh, në foton e instruktorëve mungon nikoqiri i seminarit z.Shefi Reçi dhe instruktori i pregaditjes së përgjithshme fizike eksperti i Atletikës z.Trajçe Bogdanovski. Kryetari i Akademisë, Besnik Murati ka falënderuar pjesëmarrësit që iu përgjigjen këtij aktiviteti.

“Shprehi një faleminderit në emrin tim dhe në emër të anëtarëve të AKADEMISË së KARATESË, instruktorëve që me pjesmarjen e tyrë dhe angazhimin e drejtpërsëdrejti në realizimin e programit të seminarit dhanë një kontribut të madh në ngritjen e cilësisë së Karatesë tek brezat e rri”.

 

 

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *