Kosova në turneun mbarëkombëtar “Abedin Lame”
March 23, 2018
0 comments
Share

Kosova në turneun mbarëkombëtar “Abedin Lame”

Mundësat nga Kosova do marrin pjese ne Turneun mbarëkombëtar “Abedin Lame” qe do mbahet me date 23-24.03.2018 ne Tirane.
Trajneri Mustafe Syla për ketë turne ka selektuar këta mundës: Gani Halili, Lorik Ibri,  Samir Neziri, Arianit Balaj, Albin Shehu, Gëzim Syla, Egzon Koka, Auron Syla, Armend Kuka dhe Altin Syla. Ndërsa trajneri Ferat Ramadani ka selektuar këto mundëse : Diellza Gashi,Venera Asllani,Njomeza Krasniqi dhe Arita Krasniqi.