KK Forcë sërish pushton Tetovën, Sajra Morina më e mira e turneut
September 25, 2017
0 comments
Share

KK Forcë sërish pushton Tetovën, Sajra Morina më e mira e turneut

Gjatë fundjavës në Tetovë u zhvillua turneu ndërkombëtar “Kupa e Artë 2017”, kurse KK Forca sërish arriti në plasmanin e përgjithshëm të jetë e para, duke fituar 44 medalje, nga të cilat 18 ari, 19 argjend  dhe 7 bronze. Nga ana tjetër shkupjanet i morën edhe një pehar si klubi më masovik si dhe anëtarja e tyre Sajra Morina me dy medalje të arta te kadetët, + 54 kg dhe junioret + 59kg u shpall sportistja më e mirë e turneut.“Jam shumë e gëzuar që triumfova në dy kategori dhe kjo më jep vullnet që në vazhdim të punoj edhe më shumë, sepse synoj sivjet edhe medaljen ballkanike”, deklaroi Morina.

Nga ana tjetër i kënaqur me nxënësit e tij ka qen edhe trajneri, Muharem Imeri. “Pas sukseseve një javë më parë po në këtë qytet edhe në turneun  “Kupa e Artë 2017” arritëm të shpallemi më të  mirët. Nuk do të ndalemi këtu se në vazhdim kemi edhe disa turne ku besojmë se sërish do të triumfojmë. Nje falënderim i perzemert i shkon Besnik Muratin për respektin dhe për mirënjohjet dhe për organizimin e këtij aktiviteti shumë mirë të organizuar në nivel ndërkombëtarë dhe për gjithëe perkrahsit tanë te dashur te ekipit”, deklaroi, Imeri.

 

Medalistët

Vendi i parë:

Jelda Imeri 2008 kata niveli i parë

Dhurata Memeti 2008 kata niveli i dytë

Endrit Ganiu 2009 kata

Fjola Mjaku 2007 kumite +40kg

Marija Bunteska 2006 kumite -44kg

Suhjeb Veseli 2006 kata

Marko Bunteski kadet kata

Sajra Morina kadete +54kg dhe Junior +59 kg.

Jusra Ademi 2004 kumite -54 kg

Seid Azizi 2006 kata niveli i parë

Berna Bekiri kumite kadet – 54 kg.

Arta Bushi 2005 kumite – 50 kg.

Janina Dardhishta 2006 kata

Jon Dardhishta kumite -50 kg

Fjolla Mjaku 2007 kumite + 40 kg

Jeton Ramadani 2008 kata niveli 1

Amar Halimi 2007 kata niveli 1

Ekipore Femra

Janina Dardhishta & Marija Bunteska & Jon Dardhishta

Me vendet e dyta:

Verona Akdini juniore – 48 kg.

Seid Azizi 2006 kumite – 45 kg.

Marija Bunteska kata 2006 niveli 3

Marko Bunteski kata junior

Fehmi Veseli 2008 kata niveli 1

Janina Dardhishta 2006 kumite -44 kg

Jon Dardhishta 2006 kata niveli 1

Anisa Dauti 2006 kumite -44 kg.

Flamur Zekiri 2006 kumite – 50 kg

Fjolla Mjaku 2007 kata niveli 1

Mevlud Memedi kumite junior – 68 kg

Xhevrije Selimi 2005 kata niveli 1

Rrap Hoxha kumite – 35 kg

Mirushe Reçi 2007 kumite

Berina Bekiri kumite 2005 – 50 kg

Vigan Azemi 2009 kata

Ekipore Djem

Vegin Azemi & Kushtrim Shaqiri & Endrit Ganiu

Amar Hallimi & Rigon Ademi & Fehmi Veseli

Me Vendet e Treta:

Fadil Imeri 2010/11 kata

Kushtrim Shaqiri kata niveli 1

Rrap Hoxha 2007 kata

Devleta Shabani kumite + 54 kg

Xhevrije Selimi kumite – 45 kg.

Ekipore Djem

Fadil Imeri, Veron Azemi, Vigan Azemi.

Jelda Imeri, Dhurata Memeti, Jeton Ramadani.

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *