KB Çair afër titullit
September 23, 2019
0 comments
Share

KB Çair afër titullit

Klubi i boksit Çair sipas të gjitha gjasave edhe sivjet do të shpallet kampion vetëm edhe 1 xhiro para përfundimit të kampionatit. Stafi i këtij ekipi ka njoftuar se në xhiron e parafundit në Veles, kanë qenë sërish të suksesshëm boksierët e tyre.

“Kampionati ekipor ne boks liga e pare, klubi boksit Çair u paraqit me dhjetë boksier ku prej tyre tre patën kundërshtar.  Bujar Sali fitoj bokseri Gjose Gjoshev nga KB Pink Panter, Hanan Kolashinac fitoj bokserin Hurmet Jonuzi nga KB Shkupi, Omer Isnei humbi me rezultat të ngusht 2 me 1 nga boksieri Marko Stojanovski Univerzal. Bokseri më i mirë Jasin Lama nuk ju paraqit asnjë boksier, bokseret tjere, Shpetim Ajredini, Ardian Xhemajli, Elmi Alimi, Sabit Sulimani dhe Bajram Murati nuk patën kundërshtar. KB Çair udhëheq ne vend te pare ne ligen e pare ku ka mbet edhe një xhiro dhe titulli do te vijë në Çair”, thonë trajnerët e këtij klubi.

 

Rezultatet

të moshuarit

-60 kg Oran Shakirovski (Pelister 2007) – Imet Zulali (A. Ognenovski) 2-0 (ndërprerje)

-69 kg Omer Iseni (Kryetar) – Marko Stojanovski (Universal) 1-2

–75 kg Antonio Coneski (Peelster 2007) – Goce Janeski (Apkerat) 0-2

–81 kg Arsim Etemi (A. Ognenovski) – Igor Markovski (Jordan Mijalkov) 2-0

–91kg Oktay Sheratov (Luftëtar) – Nikola Bubevski (Pelister 2007) 2-0

 

Junior

–60 Bujar Sali (Kryetar) – Jose Joshev (Panthers Pink) 2-1

–75 kg Aleksandar Ristovski (Shkendija pa kufi) – Dimitar Ognenovski (Universal) 3-0

–81kg Cumrete Jonuzov (Jakupi) – Shanan Kolasinac (Kryetar) 0-3

Kadetët hyrës

-50 kg Emil Sakipovski (Hater Ileri) – Ahmet Jasharov (Luftëtar) 0-3

-54kg Jadi Hekabi (Shkodenia No Limit) – Martin Aleksovski (AS) 3-0

kadetë

–57kg Beqir Limani (Shkendija pa kufi) – Ruzgar Asanovski (Borec) 0-3

-60kg Dimitar Angeleski (AS) – Anes Idrizi (Jakupi) 1-2

–63 kg Xemal Fetai (Shkeledia pa kufi) – Resul Mamudov (Panther Pink) 1-2

–66 kg Blagojce Micevski (Heather Ilery) – Milan Petkovski (Shkendija pa kufi) 2-1

+91 kg Dalibor Karanfilovski (AS) – Dorëzohet Ardian Azemi (Jakupi)

fëmijë

–38.5 kg Bajram Mamutovski (Kumanova 84) – Nihad Ahmedovski (Tiger MBM) 3-0

–50 kg Agon Alia (Skendija por limit) – Ennis Aliu (Ach Ogenovski) 0-3

-62 kg Vlatko Aleksovski (Bargala) – Mario Efremov (Apkerat) 0-2 (Ndërhyrje)

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *