Kampionati Mbarkombetar Shqiptare në Tiranë. Ja si janë kushtet për pjesëmarje
May 15, 2019
0 comments
Share

Kampionati Mbarkombetar Shqiptare në Tiranë. Ja si janë kushtet për pjesëmarje

 

1. Informacione bazë: • Kampionati do të zhvillohet në datën 26 Maji 2019. Kampionati fillon në (Ora 10 00 Pardite) ju lutemi sportistëve te jeni në kohë. • Arena: Pallati I Sportit Feti Borova Tiranë • Kampionati është I hapur për të gjithë kompetitorët amator të MMA-së nga Shqipëria dhe nga Kosova dhe trevat.

• Afati I Rregjistrimit të Klubeve të FSHNL-MMA dhe sportistët data 21 Maji. 
Peshimet zyrtare do të zhvillohen në datën 25 maji ne ambientet e Albania Fight Club.

2.Kushtet për të marr pjesë:
• Atletët duhet të jenë patjetër të regjistruar në nje klub që është pjesmares në aktivitetet e Federates ose është I antarsuar
Sportistët që do të marin pjesë në aktivitetet do te nenshkruajn nje dokument qe pranojn kushtet e vendosur nga F. SH.N.L

• Të gjithë atletët duhet të jenë të pajisur me një pasaportë ose mjet identifikimi dhe listen e e klubeve qe marin pjesë.
• Pjesmarrësit janë subjekt I ekzaminimeve mjekësore dhe testeve të gjakut. Atletët duhet të paraqesin kartën e tyre të shendetit, gjithashtu atletët do të jenë subjekt I testimeve të rastësishme të dopingut. • Kushte mjekësore për pjesmarrësit janë të bazuara në artikullin 11 të IMMAF UNIFIED AMATEUR MMA RULES. Pjesmarrësit janë të detyruar të paraqesin një vërtetim të testimeve të Hepatitit dhe HIV, këto vërtetime nuk mund të jenë më të vjetra se 1 vit.

2. Moshat • 12-13 vjeç (djem dhe vajza ) • 14 vjeç (kadet meshkuj dhe femra) • 16-17 vjeç (meshkuj dhe femra junior) • 18-19vjeç
+19 senior (meshkuj dhe femra)
4. Çmimet për atletët dhe skuadrat • Tre konkurentët e parë të çdo kategorie do të marrin medalje. • Tre skuadrat e para do të marrin kupa
6. Tarifa e pjesmarrjes 1000 leke te (reja)
Dhe 1000 leke të reja Federimi I sportistëve.

Për më shumë informacion na kontaktoni në inbox adresën e email ammafed@gmail.com ose në nr e telefonit 0692879738

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *