Impresum

Agjencia e lajmeve e parë për sporte luftarake tek populli shqiptar “ArenaRing” tani më është realitet.

Qëllimi i portalit tonë është afirmimi sa më i madh i sportistëve shqiptar ato luftarak duke filluar nga ata amator e deri tek profesional.

Poashtu në faqen tonë do të zhvillojmë intervista, rezultate si dhe do kemi debate apo reagime nga pakënaqësitë e sportistëve, por nuk do të mungojnë edhe foto e video prezantimet nga ngjarjet e rëndësishme botërore, por pse jo edhe nga arena vendore.

Me një fjalë faqja jonë “ArenaRing” do jetë e hapur për secilin sportist i cili dëshmon për rezultate zyrtare.
Presim besimin e lexuesve andaj ne me një staf profesional nuk do ju zhgënjemë … !