Federata e mundjes së Maqedonisë organizon seminarë për trajnerë
October 3, 2017
0 comments
Share

Federata e mundjes së Maqedonisë organizon seminarë për trajnerë

Në palestrën sportive “Mentaz Allajbegu” që gjendet në lokalet e klubit të mundjes “Liria”,  Federata e Mundjes se Maqedonisë (FMM) në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Maqedonisë (KOM) dhe Federatën Ndërkombëtare të Mundjes (UWW), është duke organizuar seminar për trajnerët, në të cilin po ligjëron trajneri ndërkombëtar nga Bullgaria, Kirill Vatev. Mysafir të klubit Liria janë shumica e klubeve të Maqedonisë. Në seminar do të ligjërohet pjesa teorike dhe praktike e mundjes moderne. Seminari do të zgjatë gjatë tërë javës.

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *