“Eldi Kan” i kënaqur nga rezultatet
March 5, 2019
0 comments
Share

“Eldi Kan” i kënaqur nga rezultatet

Gjatë fundjavës në Zenicë të BeH u zhvillua turneu ndërkombëtar në karate, i zhvilluar nën organizim të klubit të karatesë “Rei nha”, nën ombrellën e ËTKA-së (Asociacioni botëror i karatesë tradicionale), ku morën pjesë rreth 350 sportist nga disa shtete ballkanike dhe Italia.

K.K. “Eldi Kan” nga Shkupi mori pjesë me 15 garues, në dy disiplina, në kata dhe kumite.

Në disiplinën. Kata ekipore, u stolisën me tre vende të para, një të dytë dhe një të  tretë.

Grupmosha 10/11/12. Vjec. meshkuj
Grupmosha 10/11/12 vjec. Femra
Grupmosha 13/14/15 vjec meshkuj në vend të parë.

Vende e dyta:
Grupmosha 8/9, meshkuj
Me vend të tretë
Grupmosha 13/14/15 femra.

Në disiplinën kata individuale me vendet e para u stolisën.
Arbin Buqi, grupmosha 8 vjec  2 Nivel.
Dino Saracini, grupmosha 9vjec, 1nivel
Nuredin Osmani, grupmosha, 11vjec, 1nivel
Hatab Dardhishta, grupmosha 12 vjec, 1nivel, Isnije Bushi 12 vjeqc, 1nivel femër.

Vendet e dyta:
Dion Jashari, grupmosha 8vjec, 1 nivel

Dardan  Dinarica, 9 vjec, 2nivel
Anik Dinarica., 9 vjec, 2nivel
Dorart Dardhishta, 12vjec, 2nivel

Vendet e treta:
Amar Palloshi, 8vjec, 2nivel
Miraxh Feratovski, 2nivel
Dafina Mamuti, 10 vjec 2nivel femer

Ne disiplinën KUMITE (lufta)
Vendet e para:
Anik Murati 8/9 vjec, -35 kg
Arbin Buqi 8/9 vjec, -30kg
Nuredin Osmani 10/11 vjec, -40kg
Hatab Dardhishta 12/13 vjec, -45 kg
Mugni Sela 14/15 vjec,+50.

Vendet e dyta:
Dardan Dinarica 8/9 vjec, +30 kg
Dion Jashari 8/9 vjec, -35 kg
Dorart Dardhishta 12/14 vjec
Mirach feratovski 14/15 vjec,+50kg

Vende të treta:
Ermira Lecaj 12/13 vjece, -40kg femra

Isnije Bushi 12/13 vjec, +40kg

“Ishim shumë të kënaqur me rezultatet që fituam në Bosnjë dhe Hercegovinë. I falënderojmë organizatorit në Zenicë për pritjen në turne, gjithashtu Eldin Gjuliq për pritjen e ngrohtë”, deklaroi trajneri i K.K. “Eldi Kan”, Selim Dinarica.

 

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *