Dominuan KM Liria në kampionatin zgjedhor
February 4, 2019
0 comments
Share

Dominuan KM Liria në kampionatin zgjedhor

Gjate fundjavës në Prilep u organizua kampionatet zgjedhore te Maqedonisë për senior dhe kadet, ku morën pjese mbi 120 mundës. Si dhe pothuajse çdoherë tash e sa vite, mundësit e klubit te mundjes “Liria” dominuan, duke fituar gjithsej tete vende te para ne te dyja konkurrencat. Te senioret, dominimi ishte i jashtëzakonshme, me gjashte vende te para, nga dhjete te mundshme, me ç’rastë kampion u shpallen:

Halid Osmani (57 kg),

Fati Vejseli (65 kg),

Riad Rexhepi (70 kg),

Shaip Brava (74 kg),

Halil Zubariov (86 kg) dhe

Ramazan Bakija (125 kg).

Ndërkohe, ne konkurrencën e kadetëve, kampion u shpallen dy mundës te klubit tone, edhe atë:

Omer Feruku (48 kg) dhe

Muhamed Feruku (55 kg).

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *