Ushqime

ÇFARË ËSHTË DIETA KETO DHE A DUHET TA PROVONI ATË?

Kohët e fundit, po shtohen zërat përsa i takon dietës ketogjenike ose e thënë ndryshe “Dieta Keto”, e cila ka marre lavdërime

DO TE SHTOSH NE PESHE NE MENYRE TE SHENDETSHME? 

Shumica e njerezve qe has në jeten e perditshme kerkojne keshilla se si te bien në peshe, por ka nga

NJË TRAJTIM SUPER I FUQISHËM PËR DHIMBJET KOCKAVE DHE KYÇEVE

Dhimbja e kyçeve dhe e kockave shpeshherë çon drejt proçeseve inflamatore dhe problemeve serioze shëndetësore. Për ta parandaluar këtë problem