Ushtrime

“ShkupiGym” feston me plisa në kokë

ShkupiGYM me mesazh atdhedashurie : SHQIPËRINË e duam me gjithë zemër , shpirt dhe forcën tonë Atmosferë e mrekullueshme festive

Ridvan Azizi një alpinist i ri që synon majat më të larta

Alpinizmi dal-ngadal po merr hovë të madh edhe në Maqedoni, kurse rast i tillë janë edhe disa shoqata nga qyteti

ÇFARË DO TË THOTË TË JESH INSTRUKTOR FITNESI PROFESIONIST

Për të qenë pjesë e kësaj industrie në standartet e duhura duhet të njohësh e të respektosh etikën e sjelljes

HISTORI SUKSESI – IRMA SHKOZA “KUR VESH DOREZAT E BOKSIT, SHPERTHEJ…”

NESE JO TANI ATEHERE KUR?! Kjo eshte historia e suksesit te Irmes. Nje vajze plot force e kurajo brenda saj.

SEANCË 10 MINUTËSHE ME GIRA, PËR KRAHË TË TONIFIKUAR

A doni të punoni krahët tuaja në një kohë të shkurtër dhe të vazhdoni me punët e ditës? Atëherë ja

SI TE STERVITESH ME MJETE RRETHANORE NE SHTEPI – SEANCE MODEL

Nje seance stervitore, qe nuk kerkon asnje vegel, por qe mund te behet fare lehte me gjera qe ju ndodhen

SI EKZEKUTOHET USHTRIMI “BULGARIAN SPLIT SQUAT” – SQUAT I NDARE, STIL BULLGAR

Bulgarian Split Squat Bulgarian Split Squat, nje ushtrim i perbere force, nje ushtrim i fuqishem qe ve ne pune grup muskujt

FOTOGRAFI 50 VJEÇAR NGA SINGAPORI, QE TE HABIT ME TRUPIN E TIJ PREJ 20 VJEÇARI.

Ky eshte Chuando Tan, fotograf Singaporean, i cili do t’ju beje te mendoni se çfarë dreqin shkon keq ne jetën

GJITHÇKA DUHET TË DINI PËR PROTEINAT

Shume studime sygjerojne qe proteinat me perberje qumeshti “te cilesise se larte” (dhe ne veçanti Whey) jane lloji me i

DEMTIMET SPORTIVE – SHKAKU DHE RREGULLAT PER T’I PARANDALUAR

Nje stretching i mire eshte jetesor per t’i mbajtur muskujt tuaj dhe kycet sa me elastike te jete e mundur.