Ushtrime

“ArenaRing” nga tani me këshilla ditore për sportistët që dëshirojnë rezultate kulmore

Agjencia për sporte luftarake “ArenaRing” po fillon një erë të re sa i përket risive që po ua sjell çdo

JOGA! DISIPLINA PERFEKTE PER T’JU BERE ELASTIKE DHE TE FORTE

Pamvarësisht çdo lloj rutine stërvitore që mund të jeni duke ndjekur, joga është një disiplinë e shkëlqyer për t’u përfshirë

TË BËSH BOKS PËR FITNES – DOBI PAFUND!

Po mendoni të gjeni një mënyrë për të qëndruar fit? Jeni të lodhur duke bërë të njëjtën rutinë në palestër?

JA SHENJAT QË TREGOJNË SE NUK PO STERVITENI FORT MJAFTUESHËM

Ndodh që në ditë të veçanta ta marrësh më shtruar. Nëse në jetën tënde vlojnë gjëra të tjera stresuese, ju

NDRYSHONI MENDJEN – NDRYSHONI TRUPIN! GJITHCKA FILLON ATY

Vini mendjen në levizje dhe asgjë nuk do t’ju ndalë në ndjekjen e një programi dhe në rënien në peshë.

JA KU TË BAZOHENI PËR TË ZGJEDHUR PROTEINËN TUAJ SUPLEMENT

SI TE ZGJEDHIM PROTEINEN E DUHUR Zgjedhja e nje pluhuri proteinik mund te jete e ngaterruar. Ka qindra e qindra

5 MESIME TE VLEFSHME PER JETEN, QE UA MESON VAJTJA NE PALESTER

Nëse ka diçka që mund të thuash për shëndetin, mirëqënien dhe fitnesin është se ju merrni atë që jepni. Peshoret

A NDIKON STERVITJA NE PERMASAT E ORGANIT MASHKULLOR?

Ka shume meshkuj qe jane te bindur se stervitja i zvogelon permasat, nderkohe te tjere jane te bindur se stervitja

ARSYET SE PËRSE SHPINA JUAJ VAZHDON T’JU DHEMBË – DHE ÇFARË DUHET Ë BËNI – TAF

Ngjitësit e nxehtë, anti-inflamatorët dhe pushim nga aktivitetet tuaja të preferuara: Dhimbjet e shpinës mbartin pasoja që janë shumë shkatërruese,

ÇFARË DO TË THOTË TË JESH SEDENTAR?

Të rrish ndenjur në kolltuk do të thotë sedentar. Të punosh pas një tavoline do të thotë sedentar. Çdo moment që ju