Ushtrime

DO TE SHTOSH NE PESHE NE MENYRE TE SHENDETSHME? 

Shumica e njerezve qe has në jeten e perditshme kerkojne keshilla se si te bien në peshe, por ka nga

NESE DONI REZULTAT, VENDOSNI NJE OBJEKTIV. JA SI T’I VENDOSNI ATA

Shumica e njerëzve hasin vështiresi në krijimin e një regjimi të rregullt të të ushtruarit fizik ose në zbatimin e

SI TE NGADALESONI PROCESIN E PLAKJES SE KOCKAVE, PERMES VRAPIT DHE TRAJNIMIT ME PESHA

Kërkimet sygjerojnë që ju mund ta ngadalësoni proçesin e plakjes së skeletit përmes aktivitetit fizik. Ju ndoshta nuk e vrisni

JA PERSE DUHET TE ECNI TE PAKTEN 30 MINUTA NE DITE

Jini të sinqertë me veten: Krejt lehtësisht ju i shpenzoni 30 minuta në Instagram, Facebook dhe Snapchat. (ok, të gjithë

MJAFT ME JUSTIFIKIME. JA 25 MËNYRA PËR TA GJETUR KOHËN PËR FITNES

Shumë i zënë për t´u stërvitur? Nuk besojme. E vërteta: Të gjesh kohë për te lëvizur është plotësisht nën kontrollin

TI MUNDESH! KURRE MOS DYSHO NE AFTESITE E TUA!

Te gjitheve na ka ndodhur te vendosim nje objektiv per te arritur dicka dhe per shkaqe te ndryshme e kemi

GJËRAT QË DUHEN EVITUAR PËRPARA STËRVITJES – TAF

Ka disa gjëra që me të vërtetë të japin një ndjesi kënaqësie, gjëra si psh, një seancë fantastike në palestër

VRAPO I SIGURTE! SI TE QENDROSH LARG DEMTIMEVE – TAF

1. Mos vrapo perdite. Nderthure vrapin me aktivitete te tjera me impakt te ulet si, noti, bicikleta, apo vozitja (rower).

NJË TRAJTIM SUPER I FUQISHËM PËR DHIMBJET KOCKAVE DHE KYÇEVE

Dhimbja e kyçeve dhe e kockave shpeshherë çon drejt proçeseve inflamatore dhe problemeve serioze shëndetësore. Për ta parandaluar këtë problem

TRUPI JUAJ HORMONAL

Hormonet janë të lidhura me humorin tuaj, me regjimin e të fjeturit, me seksualitetin tuaj, me oreksin…për të mos përmendur