Ushtrime

SI TË HIDHNI HAPAT E PARË DREJT CROSSFIT

Nëse mendoni se një sfidë më tepër është ajo çka ju duhet për të arritur objektivat tuaj të fitnesit, CrossFit

10 ARSYET SE PËRSE STËRVITJA KICKBOXING PO BËHET NJË NGA FORMAT MË POPULLORE TË FITNESIT

Vitet e fundit, Mixed Marcial Arts apo e njohur më mirë si MMA, ka parë një rritje të madhe të interesit, kjo edhe

“PROTEIN SHOP” krijon brend në Çair dhe Maqedoni

Lagja e Çairit nga muaji korrik është pasuruar me një shitore mjaft të rëndësishme e cila merret me shitjen e

“ArenaRing” nga tani me këshilla ditore për sportistët që dëshirojnë rezultate kulmore

Agjencia për sporte luftarake “ArenaRing” po fillon një erë të re sa i përket risive që po ua sjell çdo

JOGA! DISIPLINA PERFEKTE PER T’JU BERE ELASTIKE DHE TE FORTE

Pamvarësisht çdo lloj rutine stërvitore që mund të jeni duke ndjekur, joga është një disiplinë e shkëlqyer për t’u përfshirë

TË BËSH BOKS PËR FITNES – DOBI PAFUND!

Po mendoni të gjeni një mënyrë për të qëndruar fit? Jeni të lodhur duke bërë të njëjtën rutinë në palestër?

JA SHENJAT QË TREGOJNË SE NUK PO STERVITENI FORT MJAFTUESHËM

Ndodh që në ditë të veçanta ta marrësh më shtruar. Nëse në jetën tënde vlojnë gjëra të tjera stresuese, ju

NDRYSHONI MENDJEN – NDRYSHONI TRUPIN! GJITHCKA FILLON ATY

Vini mendjen në levizje dhe asgjë nuk do t’ju ndalë në ndjekjen e një programi dhe në rënien në peshë.

JA KU TË BAZOHENI PËR TË ZGJEDHUR PROTEINËN TUAJ SUPLEMENT

SI TE ZGJEDHIM PROTEINEN E DUHUR Zgjedhja e nje pluhuri proteinik mund te jete e ngaterruar. Ka qindra e qindra

5 MESIME TE VLEFSHME PER JETEN, QE UA MESON VAJTJA NE PALESTER

Nëse ka diçka që mund të thuash për shëndetin, mirëqënien dhe fitnesin është se ju merrni atë që jepni. Peshoret