Ushtrime

10 ARSYET SE PËRSE STËRVITJA KICKBOXING PO BËHET NJË NGA FORMAT MË POPULLORE TË FITNESIT

Vitet e fundit, Mixed Marcial Arts apo e njohur më mirë si MMA, ka parë një rritje të madhe të

TEKNIKAT E FRYMEMARRJES PER VRAPUESIT

Frymemarrja ritmike mund t’i ndihmoje vrapuesit qe te vrapojne me gjate. Ideja pergjate viteve ka qene ne perqendrimin ne ritmin

6 MITET MË TË MËDHA MBI TRAJNIMIN ME PESHA

MITI #1. Nëse objektivi juaj është rënia në peshë dhe ju nuk keni kohë të bëni edhe kardio edhe pesha,

Për çdo orë që vraponi, ju mund të jetoni shtatë orë më shumë

Studimet e fundit kanë treguar se vrapimi jo vetëm që është i mahnitshëm për ta mbajtur formën e trupit, për