Ushtrime

6 USHTRIME FANTASTIKE PER GJOKS DHE SHPINE, PER FEMRAT

Te punosh muskujt e gjoksit e te shpines, zakonisht eshte shqetesimi kryesor i meshkujve ne palester, por eshte absolutisht thelbesor

5 USHTRIME HIIT PËR T’U BËRË NË KUSHTET E SHTËPISE

Trajnimi me Intervale me Intesitet te Larte, i njohur si HIIT – High Intensity Interval Training është një mënyrë shumë

USHTRIMET E FORCES VS USHTRIMEVE TE QENDRUESHMERISE

A jeni tip qe pjesen me te madhe te kohes tuaj ne gym e zene veglat e forces (per te

DONI TE KRIJONI FORMEN E FAMSHME V? PROVONI KETE SEANCE STERVITORE

Muskujt Lats (Latissimus Dorsi) jane muskujt me te medhenj e me te fuqishem te shpines. Dhe ato jane muskujt kryesore

NJE SEANCE STERVITORE MODEL NE HEKUR TEK

Eshte hekuri tek pjese e rutines tende stervitore? Apo, ke vendosur ta besh ate pjese te saj? Provo këtë model

SEANCA E FUQISHME STERVITORE PER TE GJITHE TRUPIN

Po shkon në palester dhe nuk di se çfare te besh? Ke kohe, por nuk di si ta shfrytezosh në

35 MINUTA TABATA – STERVITJE PER TE GJITHE TRUPIN

Nje nga justifikimet me te famshem se perse njerezit nuk kane kohe te sterviten mjaftueshem eshte pikerisht se nuk kane

14 USHTRIMET ME TE MIRA FIZIKE PER FILLESTARET, NE KUSHTET E SHTEPISE

Keto levizje do t’u ndihmojne te ndertoni nje trup te ri brenda dis (komfortit) te shtepise suaj. Eshte ndoshta ajo

SEANCE STERVITORE MODEL PER ABDOMINALET (ABS) DHE CORE

Nderthureni kete seance me rutinen tuaj, per te goditur muskujt abdominale dhe core dhe per te krijuar nje 6-pack te theksuar

5 USHTRIME EFEKTIVE, PER TE NDERTUAR MUSKUJT E VITHEVE, PERMIRESUAR POSTUREN TUAJ DHE DJEGUR DHJAMRAT

5 Ushtrime efektive, qe do te ndertojne muskujt e vitheve tuaja (glutes), do te permiresojne posturen tuaj dhe djegin dhjamrat.