Këshilla

ÇFARË DO TË THOTË TË JESH INSTRUKTOR FITNESI PROFESIONIST

Për të qenë pjesë e kësaj industrie në standartet e duhura duhet të njohësh e të respektosh etikën e sjelljes

DEMTIMET SPORTIVE – SHKAKU DHE RREGULLAT PER T’I PARANDALUAR

Nje stretching i mire eshte jetesor per t’i mbajtur muskujt tuaj dhe kycet sa me elastike te jete e mundur.

SI TË PARANDALONI DËMTIMIN E GJUNJËVE NË DITËN E KËMBËVE

Gjunjët e shëndetshëm janë një pjesë thelbësore në një seancë stërvitore të suksesshme dhe kjo për një sërë arsyesh, por

ECJET E GJATA NË NATYRË PËRMIRËSOJNE SHËNDETIN TUAJ FIZIK DHE MENDOR

Ecja është një nga ushtrimet më të mira dhe shume e larmishme. Ajo jo vetëm që ndryshon vazhdimisht sipas terrenit,