Talentët

Tre vëllezër karateist që pritet shumë në të ardhmen

Tek klubi i karatesë “Forca” qe 6 muaj janë duke stërvitur tre vëllezër me plot energji dhe me plot motiv

Sherif Gafuri, talenti që po lind tek KK “Fati”

Tek KK Fati nga Tetova po lind edhe një yll i ri i karatesë. Bëhet fjalë për Sherif Gafurin, një

Shpend Gafuri djaloshi i artë nga Tetova

Talentin e tij në boks po e dëshmon edhe një tetovar i ri, bëhet fjalë për Shpend Gafurin, një djalosh

Arta Bushi luftëtarja qe sivjet prej medalje ballkanike

Karateistja luftarake, Arta Bushi, po i zhvillon përgatitet e fundit para kampionatit të Maqedonisë që në fund të muajit do

Jusra Ademi synon sërish medaljen ballkanike

Karateistja e talentuar Jusra Ademi e cila është anëtare e klubit të karatesë Forca po përgatitet maksimalisht për kampionatin e

Vjollca Gafuri, vajza që po shndrit në arenat sportive

Vjollca Gafuri, njëra prej vajzave që po shkëlqen në arenat luftarake dhe që pritet një e ardhme e shndritshme është

Jelda Imeri po vazhdon traditën familjare

Tradita familjare po vazhdon tek trajneri i KK Forca, Muharem Imeri, pasi vajza e tij, Jelda, në mënyrën më të

Edhe Enisi po e vazhdon traditën familjare

Edhe një talent po lind tek familja, Aliu nga Ohri. Pas sukseseve të Artanit në Kik Boks, tani edhe vëllai