Pelivana

WWE kishte filluar në dhjetor të vitit 1997 dhe përfundoi në maj të 2022. Gjatë atij rrugëtimi, ky sport arriti që të fitojë simpatinë e shumë fansave. Shumë yje të SmackDown dhuruan spektakël me lëvizjet e tyre dhe kanë arritur

Shoqata qytetare për Arsim, Kulturë dhe Sport “AKSI” në bashkëpunim me ministrinë e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe federatën shtetërore të mundjes me datë 14.07.2019 (e diel), në Qendrën rekreative-sportive në Studeniçan organizon manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv në

Më 13 maj të këtij viti, Shoqata për Arsim, Kulturë, Sport dhe Ekologji do të organizojë manifestimin ndërkombëtar kulturoro- sportiv “Etno Fest Tradita Vazhdon 2018”, e cila do të mbahet në qendrën rekreativo- sportive në Studeniçan të Shkupit. Sipas organizatorëve

Me pjesëmarrjen e mbi njëqind mundësve nga vende të ndryshme të Ballkanit, duke përfshirë Maqedoninë, Shqipërinë, Kosovën, Turqinë, Bullgarinë dhe Greqinë, dje (17.09.2017) në Qendrën Rekreativo-sportive në Studeniçan u mbajtë manifestimi i shtatë me rradhë kulturo-sportiv Etno Fest “Tradita vazhdon

Shoqata qytetare për arsim, kulturë, sport dhe ekologji “AKSI”, më datë 17.09.2017 (e diel), në Qendrën rekreative-sportive në Studeniçan organizon manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv në mundje tradicionale Etno Fest “Tradita vazhdon”-2017 Në këtë manifestim, i cili mbahet për herë të shtatë,

Në vazhdën e turneeve të mundjes tradicionale në Maqedoni, Muhamed Vjeseli nga KM Studeniçani u shpall fitues në turneun organzuar nga klubi i mundjes Uskana nga Kërçova.Manifestimi i mundjes tradicionale u mbajt në fshatin Shitovë të Kërçovës. Ndryshe, mundja tradicionale

Njëri prej pelivanave më të mirë që ka pasur Maqedonia ndonjëher, Xhezair Latifi, edhe pse kaluan katër vite nga operimi që pati në këmbë ai ende nuk po mund të pajtohet me realitetin se nuk është më aktiv. “Pas një