Mundje

Selmani mundësi shqiptar, i famshëm në botë

25-vjeçari shqiptar, nga Mitrovica që flet vetëm Shqip dhe bën Shqiponjën si kampion në WWE FLORIDA : Shqiptari, i cili

Mundësi i njohur vdes gjatë meçit në Londër

51-vjeçari meksikan, emri i vërtetë i të cilit është Cesar Barron, ishte duke u ndeshur mbrëmë në shfaqjen e mundjes

Tërstena emocionon me foton e vitit 1988

Tërstena emocionon me foton e vitit 1988 me trajnerin më të madh që kishte Kosova dhe dridhte botën! Kur përmendet

Kampionati i Kosovës në mundje në Prishtinë

Zyra e Federatës së Mundjes së Kosovës njofton se të dielën do të mbahet Kampionati i Kosovës. “Të dielën me

KM Uskana me plot suksese në Prilep

Gjatë fundjavës në Prilep u zhvillua kampionati zgjedhor për senior dhe kadet në mundje ku suksese të veçanta ka fituar

Dominuan KM Liria në kampionatin zgjedhor

Gjate fundjavës në Prilep u organizua kampionatet zgjedhore te Maqedonisë për senior dhe kadet, ku morën pjese mbi 120 mundës.

Zendeli nuk ndalet, shpallet edhe kampion i Maqedonisë

Gjatë fundjavës në Shkup u zhvillua kampionati zgjedhor në mundje (U23) ku u dallua me kualitetin e tij edhe një

10-të kampion shqiptarë në Maqedoni

Të shtunën, në Shkup u mbajtë kampionati zgjedhor U23, në të cilën mundësit shqiptarë edhe njëherë dëshmuan se janë më

Naim Muja takim frytdhënës me përfaqësuesit amerikan   

Presidenti i Federatës se Mundjes  se Kosovës , Naim Muja dhe sekretari gjeneral  i FMK-s, Genc Fazlija  sot janë takuar 

K.M. “Tefejuzi”gati për turneun tradicional “13 Nëntori”

Klubi i mundjes “Tefejuz” nga Shkupi, të dielën, do të organizojë turneun ndërkombëtar në mundje (stil i lirë) “13 nëntori”,