Mundje

Në Prizren do të mbahet Kampionati i Kosoves per Senior

Te shtunen me 25 .03.2017 ne Sallen e mundjes se KM.Prizreni e ne organizim te Federates se mundjes se Kosoves

Besir Alili i argjendtë, Zulqufli Asani i bronztë në “Dinko Petrov”

Në turneun prestigjioz të mundjes për fëmijë dhe kadetë, “Dinko Petrov”, i cili gjatë ditës së sotme u mbajt në

,, ASLLAN RUSI” ne Tirane u mbajt turneu tradicional mbarekombetar

Sot me 01. Prill 2017 ne palestren e sporteve ,, ASLLAN RUSI” ne Tirane u mbajt turneu tradicional mbarekombetar ,,ABEDIN