Mundje

Vrenezi: Në KE mundësit tanë janë shumica debutues

Reprezentacioni i Maqedonisë në Mundje nga dje nga mbërritur në Novi Sad ku edhe prej sot e deri më  7

Maqedonia në evropianin e Mundjes

Reprezentacioni i Maqedonisë në Mundje do të marri pjesë në Kampionatin Evropian në mundje për senior që do të mbahet

Shaip Bajrami, gjyqtar i respektueshëm edhe në Zvicër

Ish mundësi i suksesshëm, Shaip Bajrami, ka disa vite me radhë që është bërë edhe gjyqtar i respektueshëm në Zvicër,

Kosova më e mira në turneun memorial “Feriz Gurri”

Të dielën u zhvillua turneu memorial në mundje “Feriz Gurri” dhe e njëjta u zhvillua në Palestrën e re në

KM Liria me gjashte medalje nga Hani i Elezit

Ne qytetin e Hanit te Elezit ne Kosove, ne organizim te kesaj komune dhe kryetarit te saj Rufki Suma si

Diellza Gashi mundësja më e mirë e turneut të Prilepit

Të shtunën në Prilep të Maqedonisë u zhvillua turneu ndërkombëtar memorial “Lupco Cervenkovski” ku morën pjesë mbi 150 mundës nga

KM Liria me shtate medalje ne Prilep

Ne qytetin e Prilepit u mbajt turneu memorial ne mundje “Ljupco Crvenkovski – Crvenio”, i zhvilluar ne kategorine e femijeve,

Ferrat Ramadani pret suksese edhe në Prilep

Klubi i mundjes Kaçaniku të shtunën do të prezantoj Kosovën në turneun memorial të mundjes “Lupco Crvenkovski” i cili para

Vrenezi: Kemi kushte fenomenale ne Teteven

Mundësit kane filluar përgatitjet për kampionatin evropian për senior që në program është në fillim të muajit të ardhshëm. Seleksionuesi

Para KE, Elmedin Sejfullahu përgatitje në Teteven

Repreztatuesi i Maqedonisë në mundje, Elmedin Sejfullahu përgatitjet e fundit para kampionatit evropian që në program është nga 2 deri