Kikboks

Burim Aliu me licencë për boksin amator dhe me shume plane për te ardhmen

Kampioni i botës në disa federate, Burim Aliu, po e shfrytëzon në mënyrën më të mirë pushimin veror edhe atë

Muharrem Hasani me vetura luksi po pushon ne Shqipëri

Njëri prej kikboksierëve më të mirë shqiptar, Muharrem Hasani, ka vendosur sërish që pushimet vjetore ti kaloi në bregdetin shqiptar.

Rikthehet kampioni Mitat Isteri me një ndeshje në Zvicër

Djaloshi me prejardhje nga Kavaja, Mitat Isteri, që jeton dhe vepron në Itali pas dy viteve pauze pritet ne shtator

Ervis Bici ndeshje në Itali me Amine Marzak

Dy herë kampioni i Evropës në Muay Thai, Ervis Bici, me 26 qershor do të ngjitet sërish në ring, kësaj

Dy herë kampion Europe, Ervis Bici gati për duel në Shqipëri

Me 2 tituj kampion Europe dhe 4 tituj kampion Italie në Muay Thai, Ervis Bici është një prej sportistëve më

Kampioni Luan Rudaj aksion humanitar në Kosovë

Kampioni në Muay Thai, Luan Rudaj, tani më ka treguar fuqinë e tij në ring duke u stolisur me shumë

Fitim Sadiku – sportist i dalluar në Gjeneratën e Republikës

Sportistët shqiptarë të Kosovës treguan veten në vitet e 90-ta, sikur të ishin luftëtarë të vijës së frontit, i rezistuan

Rudaj operohet me sukses dhe pret 2021 të jetë me suksese të mëdha

Kampioni i botës ne disa versione në Muay Thai, Luan Rudaj, i cili me prejardhje është nga Malisheva, por që

Histori reale e përjetuar nga kampioni Ervis Bici që ja vlen ta lexosh

Sportistët gjatë formimit të karrierës së tyre gjithnjë ballafaqohen me shume të papritura gjate përgatitjeve, duke filluar nga motivimi, lëndimet

Zyrtare: Luan Rudaj i ofrohet të ndeshet për 2 tituj botëror

Djaloshi i artë i cili jeton dhe vepron në Zvicër por që ka prejardhje nga Malisheva, i është ofruar edhe