Muay Thai

Vetëm edhe tre ditë na ndajnë deri tek ndeshja historike në Muay Thai, ku kampioni Ervis Bici do të ndeshet për titullin evropian ËBC në Triesta të Italisë. Kundërshtari siç kemi njoftuar edhe më parë do jetë irlandezi, Chris Meluhuish

  Bleon Hoxha, djaloshi i talentuar me prejardhje nga Kosova por që jeton dhe vepron në Itali dhe është pjesë e BlackEagleGYM me trajnerin e njohur shqiptar Ermirian Bici ka paralajmëruar ndeshjen e tij të ardhshme në Muay Thai. Kështu

Kampioni shqiptar, Azdren Krasniqi, më 30 nëntor do të zhvilloj edhe një ndeshje të rëndësishme në karrierën e tij, duke u përball për evropian A.F.S.O në Muay Thai, kurse kundërshtar i tij do të jetë David Pe Laurousse. Ai thotë

  Ervis Bici, dy herë kampion Evropian në Muay Thai dhe disa herë kampion i Italisë dhe fitues i disa titujve tjera ndërkombëtare do të synoj tani më një titull shumë të respektuar në botën e sporteve luftarake atë të

Populli shqiptar dal ngadalë duhet të mburret edhe me sportin e Muay Thai-t duke sjell kështu disa kampion në sipërfaqe. Kësaj radhe e paraqesim një djalosh plot zemër dhe shumë luftarak i cili quhet Luan Rudaj,  dhe me prejardhje është

Më 24 gusht në Gjirin e Lalzit  do të bëhet hapja solemne e palestrës së vetme të specializuar për Muay  Thai në Shqipëri, dhe në kuadër të këtij solemniteti do të organizohet edhe një mbrëmje   sportiv e mjaft tërheqëse ku

Kanë ardhur në Kosovë për pushime. Sukseset që kanë arritur me klubin kosovar të Thai Boksit, Santhea –fit që funksionon tash e 11 vite në Bern të Zvicrës, në vitet e fundit kanë qenë të mëdha. Puna që bëhet në

  Kampioni i dyfishtë i Evropës në MuayThai, Ervis Bici, po vazhdon ti rendit fitoret në karrierën e tij. Ashtu ishte edhe në fundjavë ku u paraqit në aktivitetin e fuqishëm që u zhvillua në Torino të Italisë “Top kombat

Më 11 maj në Milano të Italisë do të zhvillohet ndeshje e madhe mes kampionit të dyfishtë të Evropës në MuayThai, Ervis Bici dhe italianit, Rafaele Scandisio. Kjo ndeshje do jetë interesante për shumë arsye, ku njëra prej tyre është

Portali për sporte luftarake “ArenaRing” nuk i harron as sportistët që kanë lënë shenj ne Muaythai dhe K1, kështu që do të prezantojmë një luftëtar që kur nuk është dorëzuar në ring dhe kështu gjatë karrierës së tij ka arritur