Karate

MKRS-ja përkrah sportistë e trajnerë në shumën mbi 70 mijë euro

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit ka nënshkruar memorandume

Sajra Morina dhe Mevlud Memeti të pandalshëm në Bulgari

  Gjatë fundjavës në Sofje të Bullgarisë u zhvillua turneu i fuqishëm i karatesë “Nikon Open” ku morën pjesë edhe

KK “Keiks” pret suksese në Sofje

Gjatë fundjavës në Sofje të Bullgarisë do të zhvillohet turneu i fuqishëm në karate “Nikon Open” ku do marrin pjesë

KK Kushtrimi në “Nikon Open”

Te shtunen 16.03.2019 ne Sofje te Bullgarise zhvillohet turneu nderkombetar “NIKON OPEN 2019” ku marin pjese rreth 1000 sportiste nga

“Eldi Kan” i kënaqur nga rezultatet

Gjatë fundjavës në Zenicë të BeH u zhvillua turneu ndërkombëtar në karate, i zhvilluar nën organizim të klubit të karatesë

Kombëtarja e karatesë garoi në Karate 1 Serie A “Salzburg 2019”, Gërvalla doli e nënta

14 karateistë të kombëtares tonë kanë garuar gjatë fundjavës në garën Karate 1 Series A për senior, të mbajtur në

Berat Jakupi siguron KE

Në kampionatin shtetëror zgjedhor, me tre fitore sigurova pjesëmarrjen në kampionatin europian për senior, i cili do të zhvillohet me

Karaqi fiton pikë olimpike në Premier Ligën e Karatesë në Dubai

Alvin Karaqi është kthyer nga Premier Liga e Karatesë Dubai 2019 pa medalje por me pikë olimpike të fituara, derisa

Ameti: Me kampionin e ri Doan Osmani mburremi

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti në takim kampionin evropian të karatesë

Huseini: S’kam fjalë për suksesin e Doanit

Reprezentacioni i Maqedonisë më karate nga 8 deri më 10 shkurt mori pjesë në kampionatin europian në karate për kadet,