Karate

Fortesa la modelizmin për sport, pretendon olimpiadën

Në Kosove kemi një numër të garuesve elit që pretendojnë majat e suksesit në rrafshin ndërkombëtar. Një synim të tillë e ka

Karateistët nuk marrin pjesë në Premier League! Gashi tregon arsyen!

Karateja si çdo sport tjetër në Kosovë ballafaqohet me peripecitë e ndryshme! Brenga është se tre garuesit e kombëtares së

Karaqi i rezervohet një vend në LE Minsk 2019

Organizatori i Lojërave Evropiane Minsk 2019, i ka konfirmuar  Komitetit Olimpik të Kosovës ftesën për karateistin Alvin Karaqi, i cili

Trajneri Aliu i kënaqur me Demën dhe Rushitin

Të shtunën, në Shkup, për herë të dytë, u zhvillua turneu memorial “Dimçe Kiçevski”, pjesë e të cilit ishte edhe

Ramadani: Po shënojmë suksese në vazhdimësi

Të shtunën, turneun “Dimçe Kiçevski” në Shkup karateistët e Shkupit patën një paraqitje shumë të mirë, duke arkëtuar 9 medalje:

Kosova kthehet me 8 medalje nga Kampionati i Karates në Turqi

Ka përfunduar Kampionati i Mediteranit që është mbajtur në Antalia të Turqisë U fituan 8 medalje, prej tyre një e

MKRS-ja përkrah sportistë e trajnerë në shumën mbi 70 mijë euro

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit ka nënshkruar memorandume

Sajra Morina dhe Mevlud Memeti të pandalshëm në Bulgari

  Gjatë fundjavës në Sofje të Bullgarisë u zhvillua turneu i fuqishëm i karatesë “Nikon Open” ku morën pjesë edhe

KK “Keiks” pret suksese në Sofje

Gjatë fundjavës në Sofje të Bullgarisë do të zhvillohet turneu i fuqishëm në karate “Nikon Open” ku do marrin pjesë

KK Kushtrimi në “Nikon Open”

Te shtunen 16.03.2019 ne Sofje te Bullgarise zhvillohet turneu nderkombetar “NIKON OPEN 2019” ku marin pjese rreth 1000 sportiste nga