Karate

Nuk garon më për Kosovë, por vendos për një shtet tjetër!

Karateisti më i mirë në Kosovë, Orges Arifi, vendos që mos të garojë për Kosovë, por për një shtet tjetër

Fortesa, sportistja më e bukur e Kosovës – me një koleksion të ri

Fortesa, sportistja më e bukur e Kosovës – me një koleksion të ri. Është e natyrës së qetë, synon të

Agim Aliu i siguron mbështetjen KK Kastriotit

Zyra e Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu sot ishte hapësira ku sportistët e Klubit të Karatesë “Kastrioti” bashkë me drejtuesit

Denisa: Një ëndërr e shumëpritur në Kroaci

Karateistja e talentuar e KK Kastriotit nga Ferizaj, Denisa Shabani dhe anëtare e kombëtares së Kosovës, shprehet krenare që ka

KK ”Fati” në Umag të Kroacisë

Klubi i karatesë “Fati” nga Tetova nga datat 4-7 korrik të vitit 2019 do të marrë pjesë në kupën Botës

ALVIN KARAQI TË SHTUNËN GARON NË “MINSK2019”

Ekipi i karatesë në përbërje, Alvin F Karaqi karateist dhe Shqipe Zogiani, trajnere, kanë arritur sot në Fshatin e Sportistëve

KOK i zhgënjyer me mosmiratimin e Ligjit për Tatimin e të Ardhurave në Korporata

Mos kalimi i Ligjit për Tatimin e të Ardhurave në Korporata në Kuvend, përkatësisht amendamenti, i cili do t’i jepte

ë zhgënjyer dhe befasuar me mosmiratimin e Ligjit për Tatimin e të Ardhurave në Korporata,

Të zhgënjyer dhe befasuar me mosmiratimin e Ligjit për Tatimin e të Ardhurave në Korporata, Federata e Karatesë e Kosovës

KK”Drini” i suksesshëm në Kosovë

Të dielën (10.06.2019) në qytetin e Podujevës në Kosovë u zhvillua turneu i 19 – ndërkombëtar në karate për nder

Struganët shkëlqyen në Ohër

Ditë e diel (19.05.2019) në Ohër u zhvillua turneu ndërkombëtar në karate “Ohrid Open 2019”, në të ciloin morën pjesë