Karate

11 medalje për UKSH në Turneun Mbarëkombëtar në Karate

Ditën e diel (24.11.2019) në kryqytetin Shqiptar Tiranë, u zhvillua edicioni i 20 Mbarëkombëtar në karate, për nder të festës

Rregulla e sjelljes në dojo

Ndonjëherë, për shkak të trajnimit të përditshëm, miqësia është keqkuptuar, është keqinterpretuar besimi ose thjesht janë injoruar rregullat e dojo-së.

Idrizi do ta përfaqësojë Maqedoninë e Veriut vetëm në kampionatin ballkanik

Gjatë fundjavës në Shkup u zhvillua kampionati shtetëror në karate për kadet, junior dhe U21, në të cilën është bërë

Karateistët mbërritën në Kili

Karatesistët e Maqedonisë së Veriut dje (e hënë) kanë mbërritur në Santiago të Kilit, ku do të marrin pjesë në

Karateistët e Kosovës kërkojnë pikë Olimpike në Premier Ligën “Moskë 2019”

Ekipi përfaqësueses i Kosovës në karate ka marrë rrugë drejt Rusisë, ku do të paraqiten në Premier Ligën “Moskë 2019”,

Jusra Ademi shkëlqen në Podgoricë

Gjatë fundjavës në Podgoricë u zhvillua turneu i fuqishëm ndërkombtar në karate “Kupa e Kampionëve” ku morri pjesë edhe klubi

Rudina Aliu shpallet luftarja më e mirë

Gjate fundjaves ne qytetin e Tetoves u mbajt turneu nderkombetar “Kupa e Art 2019” ku moren pjes afer 400 garues

Kosovarët kanë udhëtuar për Tokio te Japonisë

Kosovarët kanë udhëtuar për Tokio te Japonisë, Karate1 Premier League – Tokyo 2019, garë shumë te rëndësishme për arritjen e

Sajra Morina tani kërkon medaljen botërore

Gjatë fundjavës në Shkup u zhvillua kampionati zgjedhor në karate, ku ky aktivitet kishte karakter përzgjedhës për kampionatin botëror në

Hamza Zylali medalje të art, në Kampionatin zgjedhor në karate

Ditën e shtunë (31.08.2019) në Shkup, u zhvillua kampionati zgjedhor në karate. Ky aktivitet kishte karakter përzgjedhës për kampionatin botëror