Karate

”Kushtrimi” fitoi 8 medalje në “Kërçova Open”

Të dielën, në Kërçovë u mbajt turneu tradicional në karate “Kërçova Open 2017”, në të cilën mori pjesë edhe klubi

KK ”Rinia” tregohet i zoti 10 medalje në Kërçovë

Të dielën, klubi i karatesë “Rinia” nga Mateçi i komunës së Likovës ka marrë pjesë në garën ndërkombëtare “Kërçova Open”.

Asiart-Gostivar fiton 10 medalje

Klubi Karatesë Asiart-Gostivar morri pjesë në turneun ndërkombëtar “Kërçova Open 2017″ me 13 garues, ku fituan 10 medalje, 1 të

Afrim Latifi, leter e hapur Drejtuar Presidentit të Republikës së Shqiperisë

Se pari te ju prezentohem se me siguri nuk me njihni dhe as qe keni “ndegjuar” ndonjeher per mua .

KK Kastrioti tregon forcën në Kampionatin e Kosovës

Klubi i karatesë Kastrioti nga Ferizaji ka shkëlqyer në Kampionatin shtetëror të karatesë për pionier dhe kadet të rijnë që

Mbështetet karateja

MInistri me kryetarin e karatesë Karateja ka objektiva të mëdha për këtë vit dhe e cila do të mbështetet me

Vjollca Gafuri, vajza që po shndrit në arenat sportive

Vjollca Gafuri, njëra prej vajzave që po shkëlqen në arenat luftarake dhe që pritet një e ardhme e shndritshme është

Triumfojnë Driton Halimi dhe Selimi

KK Fati  është paraqit me sukses në turneun nderkombtar “Gazi Baba Open” duke fitar 6 medalje. Me ari jane stolis

Kryetari i qytetit mbështeti nga afër karateistët

Në Shkup u zhvillua turneu i 11-të me radhë në karate “Gazi Baba Open” ku morën pjesë 8 shtete me

Driton Halimi pret triumf edhe në “Gazi Baba Open”

Gjatë fundjavës në turneun e fuqishëm “Gazi Baba Open” që do të zhvillohet në Shkup do të merr pjesë edhe