Judo

Garuese me perspektiv

Përzgjedhësi i kombëtares së Kosovës në xhudo, Driton Kuka, është i kënaqur me turneun përkujtimor ‘Fuat Gashi’ në xhudo. “Në

Garuesit e Policit treguan rezultate të mira

Në Pejë është mbajtur turneu Përkujtimor në judo ” Fuat Gashi” në të cilin kanë marrë pjesë të gjitha klubet

Kuka: Edhe atëherë kemi pretenduar medalje

Përzgjedhësi i kombëtares së Kosovës, Driton Kuka, paksa kujton të kaluarën përkatësisht periudhën e vitit 2012, kur u mbajtën Lojërat

Përgatitje për garat Ballkanike, Evropiane e Botërore

Sporti i xhudos është më bindshëm më i suksesshëm jo vetëm në vendin tonë, për faktin se ka sjellë medaljet

Trajneri i Majlinda Kelmendit tani ka një brengë të madhe

Driton Kuka, përzgjedhës i kombëtares së Kosovës në xhudo, ka një brengë të madhe sa i përket kategorizimit të sportit

Rexhepi e Jashari me sukses mesatar nga Kupa evropiane

Gjatë fundjavës në Ploeshti të Rumanisë u zhvillua Kupa evropiane për kadet ku morën pjesë edhe reprezentatuesit e Maqedonisë, Arbresha

Majlinda Kelmendi me biçikletë feston diçka të jashtëzakonshme!

Kampionia olimpike, xhudistja Majlinda Kelmendi, në fakt krenaria e kombit shqiptar, është mjeshtër për të ngas edhe biçikletën! Në fakt,

Agron Kuka: Pretendojnë majat e xhudos botërore

Agron Kuka, Nora Gjakova e Distria Krasniqi Kryetari i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka, e vlerësoi jashtëzakonisht shumë

Edhe një ‘bombë’ e Majlindës, Distrisë e Norës në rrafshin ndërkombëtar

Edhe një lajm ‘bombë’ për sportin e Kosovës në përgjithësi. Majlinda Kelmendi (52 kg), kampionia olimpike dhe e Evropës, vazhdon

Shqiptari kampion në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Xhudisti me prejardhje nga Kosova, Andi Artani, shpërthen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai është kampion i ri në