Intervista

Flamur Elezaj, pejani që kërkon kreun botëror në boks

Në Gjermani po bën karrierë të bujshme edhe një djalosh 25 vjeçar i cili tani më ka 6 ndeshje profesionale.

Malsor Tafaj beson në titull dhe hapjen e një shkolle të tij në të ardhmen

Për tu marr me sport asnjëherë nuk është vonë e sidomos në raste kur ke një ëndërr dhe të njëjtën

Intervistë: Bernardin Jakaj, djaloshi që nuk din për humbje

Boksieri me prejardhje nga fshati Fshaj i Gjakovës dal ngadalë po bën karrierë në Austri dhe i njëjti ka një

Mjeshtëri Raif Musa, rruga e karatesë dhe sukseset në jetë

Raif Musa është një mjeshtër i madh i sporteve luftarake, i specialuar sidomos për karate dhe kikboks, ku edhe është

Zhuta po e përjeton në mënyrën më të mirë ëndrrën amerikane

Kampioni i shumëfishtë i Maqedonisë dhe fituesi i shumë medaljeve vendore dhe ndërkombëtare, Fatlum Zhuta, po e përjeton në mënyrën

Nga sot starton Portali i parë dhe i vetëm për Sporte Luftarake

Nga sot lexuesit do të kenë mundësi të pasurohen me një faqe të re mediatike. Bëhet fjalë për Portalin e