Intervista

Mersim Zeqiri një djalosh që në ring ngjitet me zemër luani

Një djalosh me zemër luani dhe shumë punëtor po bën ndal ngadalë  karrierë në Zvicër. Bëhet fjalë për Mersim Zeqirin

Kampioni Marcel Rumpler Gashi pret medalje evropiane në Romani

Agjencia e sporteve luftarake “ArenaRing” po vazhdon të zbuloj sportistë që po arrijnë rezultate ndërkombëtare por fatkeqësisht nuk janë të

Burim Rama: Dua të bëhem më i miri në botë

  Kampioni i botës në Federatën SPF, Burim Rama, është djaloshi i radhës që portali për sportë luftarake “ArenaRing” po

Muhamet Deskaj, djaloshi që fitoi gjithçka në amatorizëm tani kërkon suksesin edhe në profesionalizëm

Edhe një kosovar po bën karrierë në vendet e huaja, por tani ky djalosh i ka fituar të gjitha në

Edmond Zefi djaloshi që shikohet si yll në Çeki së shpejti në profi

Agjencia për sporte luftarake “ArenaRing” po vazhdon me intervista ekskluzive kurse tani me radhë kemi një djalosh shumë të talentuar

Mitat Isteri, dikur e nënçmonin por tani mburren me sukseset e tija

Kampion i radhë por dikur i nënçmuar nga disa persona në Shqipëri është edhe djaloshi me prejardhje nga Kavaja që

Hekuran Avdylaj, Gladiatori i ringut evropian  

Në qytetin e Vjenës po stërvit edhe një djalosh kosovar i cili me prejardhje është nga Istogu (Shushic) por i

Valdet Bajrami, tani po tregon profesionalizmin e tij edhe për evenimente të mëdha

Të shtunën në Bazel do të zhvillohet një spektakël i madh i sporteve luftarake “Fight Night in der Crosshalle“ ku

Jetmir Sula një djalosh ambicioz, kampion dhe me shkollë të kampionëve

Shteti i Zvicrës përveç që ka nxjerrë futbollistë të shumtë të njohur shqiptarë me të cilët sot krenohen të gjithë

Intervistë ekskluzive me Florian Markun, gladiatorin shqiptar që po krenohet shqiptaria

Gladiatori shqiptar, Florian Marku, i cili me prejardhje nga Kosova por i lindur në Lushnje të  Shqipërisë mund të themi