Intervista

Vëllezërit Abdulli, emra të respektuat për sporte luftarake në Zvicër

Populli shqiptar mburret me faktin se në Zvicër luajnë shumë futbollist të njohur shqiptar, por tani lirisht mund të mburremi

Avdyl Salihu, menaxheri që drejton luftëtar të mëdhenj

Bota e sporteve luftarake po pasurohet me një kompani serioze “Management Promotion – ArenaRing”  të drejtuar nga menaxheri tani më

Saimir Merja po realizon ëndrrën e tij në Tajlandë

Saimir Merja, djaloshi me prejardhje nga Shqipëria, respektivisht nga Juba e Sukthit por që jeton dhe ushtron qe 16 vite

Çullhaj: Titullin evropian në WBU e arrita, tani në 2019 dua botërorin

Shteti Gjerman i cili njihet që kanë dal boksier të shumtë profesionist dhe shumë të fortë po nxjerr në sipërfaqe

Shendrit Hotnjani, asnjëherë nuk dorëzohet, tani do të debutoj në MMA

Shendrit Hotnjani sportisti luftarak me prejardhje nga Bujanovci por që jeton dhe vepron në Munich të Gjermanisë edhe pse momentalisht

Reportazh – Albert Krieziu, kampioni që ishte i pamposhtur në jetën e tij   

Portali për sporte luftarake “ArenaRing” ka zhvilluar një reportazh speciale me një njeri special i cili në karrierën e tij

Driton Beqiri vazhdon traditën familjare duke arritur suksese në ring

Edhe një djalosh i talentuar po fillon të shndris në Gjermani, bëhet fjalë për talentin 16 vjeçar, Driton  (Toni) Beqiri

Bardh Musliu, djaloshi nga Prizreni që nuk di për humbje në profesionalizëm

Boksierët me prejardhje nga Kosova dal ngadalë po bëjnë emër në shtetin austriak. Kështu ëdhë rasti edhe me djaloshin me

 “Martial Arts Gym” shkolla që mbledh kampionat tek trajneri Hamit Topalli

Hamit Topalli djaloshi me prejardhje nga Dubrava e Kaçanikut por i cili jeton dhe vepron në Zvicër është njëri prej

Adriatik Selimi djaloshi që kërkon suksesin tani në profesionalizëm

“ArenaRing” po vazhdon me intervistat me sportistë të sporteve luftarake, kështu kemi vendosur që para lexuesve tanë të paraqesim një