Intervista

Isen Gjugja, shkatërrues i kundërshtarëve në ring

Portali për sporte luftarake “ArenaRing” nuk i harron as sportistët që kanë lënë shenj ne Muaythai dhe K1, kështu që

Strugani Dielli Alushi synon boksin profesionist  

  Struganët gjithnjë e më shumë po njihen si popullatë që po merren më sporte luftarake. Kështu edhe një talent

Sherif Morina, djaloshi i artë i boksit profesionist

Kampioni me prejardhje nga Drenasi por që jeton dhe vepron në Gjermani, Sherif Morina, ka arrit rezultate mjaft të larta

Strugani Ndriçim Emini, djaloshi i sukseseve

Një talent i madh po depërton dal ngadalë në sportin e boksit i cili madje po shihet edhe e ardhme

Arben Shemallari rikthehet për ta kërkuar suksesin në profesionalizëm  

Boksieri më i ri i Managment Promotion “ArenaRing”, Arben Shemallari, i cili me prejardhje është nga Prizreni por i lindur

Ylli që po shndrit në Çikago

Një djalosh me zemër ta madhe dhe me plot motiv për të ushtruar sportet luftarake po loz nëpër arenat sportive

Mungon përkrahja e biznesit shqiptar për realizimin e ëndrrës për titull bote

Më 30.03.2019 në Hovelhov të Gjermanisë do të zhvillohet tani më eventi tradicional i 11-ti me radhë “Box-Gala” që organizohet

Vëllezërit Abdulli, emra të respektuat për sporte luftarake në Zvicër

Populli shqiptar mburret me faktin se në Zvicër luajnë shumë futbollist të njohur shqiptar, por tani lirisht mund të mburremi

Avdyl Salihu, menaxheri që drejton luftëtar të mëdhenj

Bota e sporteve luftarake po pasurohet me një kompani serioze “Management Promotion – ArenaRing”  të drejtuar nga menaxheri tani më

Saimir Merja po realizon ëndrrën e tij në Tajlandë

Saimir Merja, djaloshi me prejardhje nga Shqipëria, respektivisht nga Juba e Sukthit por që jeton dhe ushtron qe 16 vite