“ArenaRing” nga tani me këshilla ditore për sportistët që dëshirojnë rezultate kulmore
October 30, 2018
0 comments
Share

“ArenaRing” nga tani me këshilla ditore për sportistët që dëshirojnë rezultate kulmore

Agjencia për sporte luftarake “ArenaRing” po fillon një erë të re sa i përket risive që po ua sjell çdo ditë lexuesve të vet.

Përkundër lajmeve të shumta ditore nga sportet luftarake dhe intervistave ekskluzive ku mund ti gjeni vetëm tek portali ynë, nga tani çdo ditë do ju sjellim edhe këshilla speciale nga programe të ndryshme trajnimi, seanca stërvitore për Kardio, Hit, Resistencë dhe ABC/Core. Këshilla për ndërtimin e muskujve, muskujt dhe ushqimi, sumplementet, ekzekutimin e ushtrimeve në mënyre të rregullt.

Poashtu do i japim rëndësi të veçantë edhe pjesës së Fitnesit dhe Nutrionit ku përfshihen: Dieta, Trupi dhe shëndeti, ushqime për shtim në peshë, ushqim për rrënjë në peshë si dhe recetë të shëndetshme. Me një fjalë na ndiqni sepse këto këshilla do jenë shumë me rëndësi për trajner të ndryshëm, për vet sportistët që dëshirojnë të arrijnë majat botërore si dhe për persona që merren me sport rekreativi.

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *