“ArenaRing” do bëjë transmetim direkt nga Margaritari i Maqedonisë
June 8, 2017
0 comments
Share

“ArenaRing” do bëjë transmetim direkt nga Margaritari i Maqedonisë

Të shtunën në Shtip do të zhvillohet turneu ndërkombëtar i mundjes “Margaritari i Maqedonisë” ku pritet sivjet të marrin pjesë mbi 12 shtete. Kështu, portali “ArenaRing” do të lidhet me linkun e  Komitetit olimpik të Maqedonisë ku do të bëjë transmetim direkt nga ky aktivitet.

https://www.youtube.com/ëatch?v=JhRSXz6Y1KI&feature=youtu.be

Cekim se një ditë më parë seleksionuesi i Maqedonisë në Mundje, Lulzim Vrenezi, ka bërë publike emrat e mundësve që do të paraqitet në turneu, ata janë: Minir Rexhepi, Elmedin Sejfullahu, Fati Vejseli, Rijad Rexhepi, Behar Mahmuti, Bunjamin Nuishi, Besmir Veseli, Ramadan Mustafovski, Dejan Mitrov, Vladimir Egorov, Teodor Temelkovski, Boban Savov, Stole Eftimov, Mihael Nikolov, MugamedGaxhi Nurov dhe Aleksandar Stojanov.

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *