“ArenaRing” dhe “ShkupiGym” bashkëpunim profesional
May 27, 2017
0 comments
Share

“ArenaRing” dhe “ShkupiGym” bashkëpunim profesional

Portali i vetëm për sporte luftarake “ArenaRing” ka lidhur bashkëpunim të ndërsjellët me njërën prej palestrave më të njohur në vend për pesha ShkupiGYM. Qëllimi i këtij bashkëpunimi është avancimi sa më i madhe i garuesve të këtij klubi në arena vendore e ndërkombëtare por edhe ndarja e përvojave profesionale rreth përgatitjeve fizike.

“Kushtet e mira në një palestër dhe trajnerëve profesionalë ndikojnë shumë në rritjen e nivelit të përgatitjes fizike, andaj ne si portal profesional me gazetar me përvojë nga kjo lëmi do të ndihmojmë të gjithë sportistët që kanë nevoje për një mbështetje”, deklarojnë nga stafi i “ArenaRing”.

Për të qenë sa më afër aktiviteteve tona na përcjellni në faqet në vijim:

Arena Ring

https://www.facebook.com/ArenaRing1/?fref=ts

ShkupiGym 

https://www.facebook.com/shkupigym/?fref=ts

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *