Judo

Trajneri më i shqiptar, përzgjedhësi i kombëtares së Kosovës në xhudo, Driton Kuka, tha se ka qenë një atmosferë shumë

Driton Kuka, përzgjedhës i kombëtares së Kosovës, njëherësh  trajner i kampiones olimpike, xhudistes Majlinda Kelmendi, atë që e mendon edhe

Mundje

Gjatë fundjavës në Prilep u zhvillua kampionati zgjedhor për senior dhe kadet në mundje ku suksese të veçanta ka fituar

Gjate fundjavës në Prilep u organizua kampionatet zgjedhore te Maqedonisë për senior dhe kadet, ku morën pjese mbi 120 mundës.

Gjatë fundjavës në Shkup u zhvillua kampionati zgjedhor në mundje (U23) ku u dallua me kualitetin e tij edhe një

Të shtunën, në Shkup u mbajtë kampionati zgjedhor U23, në të cilën mundësit shqiptarë edhe njëherë dëshmuan se janë më

Presidenti i Federatës se Mundjes  se Kosovës , Naim Muja dhe sekretari gjeneral  i FMK-s, Genc Fazlija  sot janë takuar 

Klubi i mundjes “Tefejuz” nga Shkupi, të dielën, do të organizojë turneun ndërkombëtar në mundje (stil i lirë) “13 nëntori”,

Karate - Sportet tjera

Organizatori i Lojërave Evropiane Minsk 2019, i ka konfirmuar  Komitetit Olimpik të Kosovës ftesën për karateistin Alvin Karaqi, i cili

Të shtunën, në Shkup, për herë të dytë, u zhvillua turneu memorial “Dimçe Kiçevski”, pjesë e të cilit ishte edhe

Të shtunën, turneun “Dimçe Kiçevski” në Shkup karateistët e Shkupit patën një paraqitje shumë të mirë, duke arkëtuar 9 medalje: