Judo

Ish-kampioni botëror i xhudos, Craig Fallon, është gjetur i vdekur në një mal, pasi ishte shpallur i zhdukur nga familja

Si asnjëherë më parë, për Qendrën e xhudos që nuk po ndërtohet, ka reaguar ashpër ndaj Komunës së Pejës, edhe

Mundje

“Në një kohë, nuk bëja grim dhe nuk mbathja taka, gjëra të cilat njerëzit duan t Ish-mundësja e WWE, Genet

Kryetari Petre Shilegov dhe nënkryetari i Shkupit, Enver Maliqi, në hapësirat e Qytetit të Shkupit mirëpritën kampionin evropian në luftën

ARS prit djaloshin e artë Besir Alili, Kaevski do të ndajë 1 milion denarë Darko Kaevski, drejtor i Agjencisë për

Komuna e Çairit dhe KM “Liria” organizojnë sot pritje madhështore të kampionit еvropian në mundje Besir Alili në оra 18:00

Mundësi britanik, Lionheart, ka ndërruar jetë në moshë 35 vjeçare. Adrian McCallum (emri i vërtetë i sportistit) ka qenë kampion

Reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut në mundje për kadetë ka udhëtuar për në Faenza afër Bolognës (Itali), ku gjatë fundjavës

Karate - Sportet tjera

Zyra e Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu sot ishte hapësira ku sportistët e Klubit të Karatesë “Kastrioti” bashkë me drejtuesit

Karateistja e talentuar e KK Kastriotit nga Ferizaj, Denisa Shabani dhe anëtare e kombëtares së Kosovës, shprehet krenare që ka

Klubi i karatesë “Fati” nga Tetova nga datat 4-7 korrik të vitit 2019 do të marrë pjesë në kupën Botës