Archive

Vikendin që po vjen në Malishevë do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha sportive, event ky që do të mbahet nën patronatin e kësaj komunë. Të shtunën pasdite në Malishevë do të zhvillohet meçi mes Luan Rudaj dhe

Liridon Fazliu, djaloshi me prejardhje nga Kosova por që jeton dhe vepron në Belgjikë ka konfirmuar portalit për sporte luftarake se ka nënshkruar marrëveshje me Nikola Ivkovic që vitin e ardhshëm të zhvillojnë ndeshje revansh në Belgjikë. “Dua që sërish