Archive

Mersin Zeqiri, djaloshi me prejardhje nga Kercova por që jeton dhe vepron në Zvicër, Mersin Zeqiri, ka debutuar në mënyrën më të mirë në boksin profesionist duke mposht me KO në raundin e parë serbin, Milan Mihajlovic i cili madje