Archive

Përfaqësuesi i Maqedonisë, Enis Aliu, është shpallur boksieri më i mirë në turneun ndërkombëtar të boksit “Arena Cup” të organizuar nga KB Çair, i cili u mbajt dje në Shkup në QS “Boris Trajkovski”. Tekniku më i mirë u zgjodh

Më 17 qershor në Roosdaal, Vlaams Brabant në Belgjikë do të zhvillohet një event i madh i boksit profesionist ku do të paraqitet edhe boksieri kosovar që jeton dhe vepron në Belgjike, Liridon Fazliu. Ai për kundërshtar ka kroatin Sandro

Të shtunën më 13.05.2023 në Schachenhalle Aarau në Zvicër do të zhvillohet një eveniment i Muay Thai, kurse organizator është Zyber Rudaj i cili do të zhvilloj edhe ndeshjen e tij të fundit në karrierë ku për kundërshtar ka një

Gjatë fundjavës në Komunën e Strugës është pritur Promoter dhe menaxheri i boksit profesionist, Avdyl Salihu, i cili ka pasur një takim miqësor me kryetarin Ramiz Merko, me çka ky i fundit i premtoi mbështetje maksimale për eventin e boksit

Fituesi i disa titujve ne boksin profesionist, Sherif Morina, ka paralajmëruar se shume shpejt ne Gjermani do te luftoj me një kundërshtar të nivelit më të lart ku me fitore do ia hap  dyert për të paraqitur ne Angli me