Archive

  Shteti i Kosovës për herë të parë edhe zyrtarisht u bë me një klub të boksit amator e profesionistë dhe që e njëjta quhet “AP Peja”. Një super ide e cila u themelua nga një grup sportdashës në krye

Muajin e ardhshëm, respektivisht me 05.06.2021 ne Ausburg të Gjermanisë do të zhvillohet një spektakel i boksit profesionist ku ne ring do paraqiten edhe tre boksier shqiptar: Dardan Avdylaj, Aleksander Kallashi dhe Diellon Sylkaj. Ky i fundit do të ketë

Peci kritikon ashpër dhe sipas tij, Nimani është emër i madh dhe turneu duhet të jetë i nivelit të lartë. “Nuk meriton Lah Nimani kësi turneu, kjo është katastrofë.  Gjynah prej emrit Lah Nimani, më mirë mos me mbajt hiq

Gjatë fundjavës ne Istog u zhvillua turneu memorial “mësuesi Mustafa Blakaj” ku morën pjesë rreth 300 karatesti nga rajoni. Pas nje kohe te gjatë per shkak të pandemise Klubi i karatesë Kushtrimi mori pjesë ne kete turne me 3 sportistë

Me 2 tituj kampion Europe dhe 4 tituj kampion Italie në Muay Thai, Ervis Bici është një prej sportistëve më të suksesshëm shqiptarë të arteve marciale. Ndonëse prej më shumë se 20 vitesh jeton në Itali, Bici ka zgjedhur të