Archive

Conor McGregor ka thënë se është arritur marrëveshja për trilogjinë me Dustin Poirier dhe ka postuar një mesazh sfidues për tifozët e tij përpara kthimit të tij në UFC. Luftëtari irlandez do të rikthehet përsëri në oktogon për një ndeshje