Archive

Analizë e Avdyl Salihu, menaxher i boksit Profesionist ne ArenaRing Management Promotion Të them të drejtën kam pritur një duel që do të zgjat 12 runda pasi Dominic Boesel njihet si një luftëtar i cili është shumë i qëndrueshëm dhe

  28 Nëntori Dita e Flamurit shqiptar do te jete emocionale për ish kampionin e Evropës në K1, Aleksader Kallashi, pasi i njëjti po në këtë ditë pret të debutoj me fitore në Boksin Profesionist. Ai për këtë ndeshje po

  Boksieri i njohur kosovar, Labinot Xhoxhaj ka qen i pafat kësaj radhe për të zhvilluar ndeshjen e tij të ardhshme në boksin profesionist pasi në momentin e fundit është anuluar e njëjta pasi kundërshtari i tij është tërhequr për

Boksieri me prejardhje nga Kosova por që jeton dhe vepron në Gjermani, Arton Berisha, më 17 tëtor në Bayer do të zhvilloj ndeshjen e tij të dhjetë në boksin profesionist kurse kundërshtar i tij do të jetë sërbi i papërshtatshëm,