Archive

Ish boksieri i mirënjohur, Abedin Lika, tregon një sekret të viteve të 70-ta dhe të 80-ta. Ai tha se Lah Nimani ka qenë trajner i papërsëritshëm. “Lah Nimani, i ndjeri ka qenë trajneri më i madh që kam njohur në

Mundja e femrave në Kosovë dal ngadalë po zhvillohet me hapa të shpejt por edhe të sigurt, kurse më meritor për këtë është eksperti i mundjes, Ferrat Ramadani, i cili para disa viteve hapi klubin e mundjes Kaçaniku ku mblodhi