Archive

Duket se ish-kampionia e botës në peshën e lehtë në artet marciale mikse dhe ikonë e këtij sporti Ronda Rousey do të bëjë së shpejti debutimin në një tjetër disiplinë sportive, atë të World Wrestling Entertainment (WWE). Ky “transferim” i